Wat is STDIO-ROOK

STDIO-ROOK is een online kunstplatform waarop startende kunstenaars en/of makers hun visie op abstracte vormgeving in diverse materialen voorstellen.

STDIO-ROOK komt naar buiten op beurzen en op eigen initiatieven, onder de vorm van pop-ups en groepstentoonstellingen. Ook kunnen de kunstenaars en makers via dit platform gecontacteerd worden om individueel een traject of een samenwerking op te starten.

STDIO-ROOK presenteert een toegankelijke maar gevarieerde en interessante collectie abstracte vormgeving.
Bij de selectie van de kunstwerken en objecten is een diversiteit aan materialen en een herkenbare individuele expressie van belang.

Resultaat is een verfijnde en tegendraadse collectie van kleine kunstobjecten die een interieur upgraden en een persoonlijke toets geven.


DEELNEMERS

Sien Godderis is geboren in Brugge en heeft na haar studies in Antwerpen lange tijd in Gent gewoond.  Op haar pad lopen erfgoed, kunst en cultuur door elkaar en ontstaat er een spontane interessante kruisbestuiving. Haar eigenzinnige compacte abstracte sculpturen en composities, zijn afgewerkt met een zacht en gedurfd kleurenpalet in diverse technieken. De abstracten die onder STDIO-ROOK worden aangeboden betreffen een zijtraject van Godderis haar artistieke praktijk.

https://www.siengodderis.com