Wat is STDIO-ROOK

STDIO-ROOK is een online kunstplatform waarop startende kunstenaars en/of makers hun visie op abstracte vormgeving in diverse materialen voorstellen.

STDIO-ROOK komt naar buiten op beurzen en op eigen initiatieven, onder de vorm van pop-ups en groepstentoonstellingen. Ook kunnen de kunstenaars en makers via dit platform gecontacteerd worden om individueel een traject of een samenwerking op te starten.

STDIO-ROOK presenteert een toegankelijke maar gevarieerde en interessante collectie abstracte vormgeving.
Bij de selectie van de kunstwerken en objecten is een diversiteit aan materialen en een herkenbare individuele expressie van belang.

Resultaat is een verfijnde en tegendraadse collectie van kleine kunstobjecten die een interieur upgraden en een persoonlijke toets geven.


DEELNEMERS


Sien Godderis is geboren in Brugge en heeft na haar studies in Antwerpen lange tijd in Gent gewoond.  Op haar pad lopen erfgoed, kunst en cultuur door elkaar en ontstaat er een spontane interessante kruisbestuiving. Haar eigenzinnige compacte abstracte sculpturen en composities, zijn afgewerkt met een zacht en gedurfd kleurenpalet in diverse technieken. De abstracten die onder STDIO-ROOK worden aangeboden betreffen een zijtraject van Godderis haar artistieke praktijk.

https://www.siengodderis.com


 

Moon is gespecialiseerd in de techniek van glas-in-lood in combinatie met spiegels.

De ambacht van glas-in-lood is een eeuwenoude traditie die door MOON op een hedendaagse manier wordt toegepast in haar eigenzinnige ontwerpen.

Het frisse kleurenpalet geeft de spiegels van MOON een unieke en moderne look.

-Moon Mirror- was het allereerste ontwerp in de collectie. Hieruit groeide ook de Venusserie en Flowermirror reeks.

Ze zijn een eyecatcher in elk interieur of geven je tuin net dat ietsje meer. De perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Leen Smedts woont in Gent en volgde een 3-jarige opleiding als glazenier na haar studies aan Hogent. Ondertussen werkt ze als freelancer bij Atelier Mestdagh (kunstglasramen). Hier werkte ze mee aan verschillende kleine en grote projecten waaronder het restauratieproject van de St.-Niklaaskerk in Westkapelle waarvoor het atelier een eervolle vermelding kreeg bij de Onroerenderfgoedprijs 2020.

Moon is ontstaan uit de passie voor het ambacht en de schoonheid van de dingen.

https://www.instagram.com/leensmedts/

Maak een gratis website.